Voor opdrachtgevers

Wij maken graag samen zoveel mogelijk impact.

Als (on)gewoon bedrijf of organisatie wil je een positieve bijdrage leveren aan de wereld op het gebied van Samenleving, Energie & duurzaamheid, Food & natuur, Internationale ontwikkeling & fair trade of Gezondheid.

Je bent op zoek naar medewerkers die het verschil maken in jullie bedrijf of organisatie en passen bij de uitdaging die er nu is. Daarom vind je het belangrijk dat wij ons echt verdiepen en begrijpen wat de cultuur is, wat de ambitie is van de organisatie en in welke ontwikkelingsfase de organisatie zich bevindt. Dat gaat verder dan het bespreken van een vacatureprofiel.

Jij hecht daarom veel meer waarde aan wie iemand is, welke vaardigheden iemand heeft en welke energie iemand meebrengt, dan of iemand al precies 10 jaar in jullie sector werkt, een bepaald type bedrijfssoftware kent en niet ouder is dan 40 jaar.

Van een werving- en selectiebureau verwacht je echt partnerschap.

Wij zetten graag extra stappen om duurzaam resultaat te behalen. We zijn pas tevreden als jij dat bent en durven ook tegendraads te adviseren wanneer we denken dat dit jouw organisatie echt helpt.

Functiegebieden

Wij zijn gespecialiseerd in vaste en interim functies op hbo/wo-niveau op het gebied van HRM, finance, ICT, technologie, facilitair, sales & marketing, (project)management & directie voor bedrijfsleven en overheid. Daarnaast hebben we uitgebreide ervaring met searchopdrachten voor unieke vacatures die bijvoorbeeld meerdere disciplines omvatten of branchespecifiek zijn.

Lees meer over 'Ons verhaal'.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.